Sanitair
Sanitair

Wij verbouwen uw badkamer in Heerhugowaard

Snijder Installatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van badkamers. Voor u betekent dit één aanspreekpunt vanaf uw eigen idee tot aan de laatste finishing touch. We denken graag vanaf het begin met u mee over alle mogelijkheden: van standaard tot volledig maatwerk. We werken in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Obdam, Langedijk maar ook in de rest van Noord-Holland.

Kom langs in onze sanitairshowroom

Onze showroom biedt een ruime variëteit aan badkamerinrichtingen. Een schat aan ideeën, diversiteit in stijlen, vele kleurschakeringen en combinaties, stuk voor stuk tastbaar, toonaangevend en inspirerend. De installatie verzorgen wij volledig voor u. Snijder biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten waarvan de exclusiviteit gagarandeerd is. Daarnaast bieden wij de mooiste designs uit de grote landen.

Ontwerp en installatie

Met als uitgangspunt uw budget en de beschikbare ruimte ontwerpen wij uw badkamer, of assisteren wij bij uw eigen ontwerp. De installatie verzorgen wij ook volledig voor u. Alle werkzaamheden worden door ons geheel in eigen beheer verzorgd, van het breekwerk tot de laatste voegen en van standaard tot maatwerk.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij zijn aantrekkelijk geprijsd en zorgen voor een uitstekende installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel, badmeubel, radiator en ventilator. We werken in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Obdam, Langedijk maar ook in de rest van Noord-Holland.

sanitair-naast


Top