dak-hoofd

Dakbedekking in regio Heerhugowaard, Alkmaar, Heilo en Obdam

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is? Laat Snijder installatie in Heerhugowaard dan eens een dakinspectie uitvoeren. Als het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen, komen zwakke plekken op tijd aan het licht en kunnen er indien noodzakelijk tijdig maatregelen worden genomen om lekkage aan uw dak te voorkomen.

Dakisolatie

Goede dakisolatie is belangrijk. Wanneer de zon het zwarte dak verwarmt, zorgt de isolatie ervoor dat de warmte niet snel naar binnen kan dringen. Hierdoor blijft het binnen aangenaam. In de winter houdt de isolatie de warmte binnen, zodat uw stookkosten niet onnodig hoog worden.

Zinkwerk

Voor de afwerking van dakgoten en de dakrand heeft u maatwerk in zink nodig. Het zinkwerk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en staat garant voor kwaliteit. Snijder installatie in Heerhugowaard is specialist op dit vakgebied en heeft jarenlange ervaring. Wij werken onder andere in Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Obdam, Langedijk maar ook in de rest van Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze ervaren dakdekker verzorgt de aanleg van dakbedekking met de grootste deskundigheid in uw regio.

 

dakbedekking-naast


Top