Nefit zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen

Duurzaamheid staat bij het gerenommeerde merk Nefit hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt tal van interessante oplossingen voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat met bijzondere aandacht voor het milieu en maximale energie besparing. Beproefde kwaliteit, betrouwbaarheid en een brede toepasbaarheid zijn hierbij de kernwaarden.

Nefit zonnepanelen voor groene energie

Met de zon als duurzame energiebron levert Nefit zonnestroomsystemen met Photo Voltaïsche panelen voor het opwekken van groene stroom. De zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren aantoonbaar hogere opbrengsten tot wel 25%. Met 20 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie biedt Nefit maximale zekerheid.

Nefit zonneboiler voor duurzame verwarming en warm water

Nefit SolarLine is een uniek zonneboilersysteem dat zorgt voor duurzame verwarming en warm water in huis. De eersteklas zonnecollectoren zijn exact afgestemd op het Nederlandse klimaat waardoor ze buitengewoon veel rendement halen uit daglicht. Hierdoor kan de jaarlijkse energiebesparing voor de bereiding van warm water oplopen tot wel 60%.

Nefit warmtepompen

De warmtepompen van Nefit kunnen zelfstandig werken maar ook in combinatie met een HR-ketel worden toegepast. In dit laatste geval ontstaat er een zogenaamd hybride systeem dat excelleert in energiebesparing. Besparingen tot wel 40% en een flinke reductie van de CO2-uitstoot maken de Nefit warmtepomp een slimme en milieuvriendelijke investering.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Castricum en Heiloo.

nefit-duurzaam-staand-1

Lees meer over Nefit


Top